Showbiz

#inglourious basterds #quentin tarantino #premiera #festival de film #cannes #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie face senzatie la Cannes

In ciuda zvonurilor aparute recent in presa tabloida, cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt pare mai solid ca niciodata.

Cele doua vedete, despre care s-a spus ca ar fi in pragul despartirii, s-au afisat de mana ieri seara la premiera mondiala a celui mai recent film semnat Quentin Tarantino, Inglourious Basterds, scrie Yahoo News.

Desi s-a speculat ca Brad Pitt s-ar afla singur pe croazeta, actorul a aparut la bratul partenerei sale, Angelina Jolie, care a facut senzatie pe covorul rosu de la Cannes. Rochia lui Jolie, dar si machiajul amintesc de perioada “ glamour ” a Hollywood-ului, in timp ce costumul elegant al lui Brad aduce o nota de sobrietate. Asa ca, cine plange dupa epoca de aur a filmului american, ar trebui sa priveasca instaneele cu Jolie si Pitt la premiera peliculei Inglourious Basterds de la Cannes.

cannescannes

Cel mai recent film al lui Quentin Tarantino a fost aplaudat de public si elogiat de presa de specialitate la premiera de la Cannes, fiind considerat unul dintre cele mai bune proiecte ale regizorului american.

Inglourious Basterds spune povestea unui grup de soldati americani de origine ebraica , este ales sa se infiltreze in spatele liniilor inamice in Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Misiunea acestora este de a semana frica in randurile inamicului prin modul in care ii omoara pe nazisti.

Inglourious Basterds concureaza in competitia oficiala de la Cannes. In Romania, filmul va fi lansat la inceputul lunii septembrie.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea