Showbiz

#brad pitt #nepoti #angelina jolie

Angelina Jolie de abia asteapta sa aiba nepoti

Angelina Jolie de abia asteapta sa imbtraneasca alaturi de Brad Pitt si se bucure impreuna de nepoti .

Actrita isi doreste sa aiba o viata lunga ca sa-si vada copiii mari si sa-si cunoasca si nepotii. “Mi-am pierdut mama cu ceva timp in urma si imi dau seama ca cu cat trec anii, cu atat apreciez mai mult viata. Un lucru uimitor este sa ai o istorie, o poveste, alaturi de oamenii pe care ii iubesti. Cred ca de asta e important sa fii sanatos si sa imbatranesti cu gratie”, a spus Angelina Jolie pentru cotidianul Chicago Sun-Times.

“Vreau sa-mi cunosc nepotii. Vreau sa-mi vad copiii adulti si vreau sa imbatranesc alaturi de Brad. Vreau totul”, a declarat Jolie, punand inca o data sub semnul intrebarii zvonurile de despartire care circula prin presa tabloida.

Dar actrita din Salt are si alte dorinte personale pe care spera sa si le indeplineasca intr-o zi. “Adevarul est ca mi-ar placea sa traiesc in Africa la un moment dat. Mi-ar placea foarte mult sa pilotez mai des avioane. Iar din punct de vedere artistic, exista si alte lucruri pe care as vrea sa le fac”, s-a destainuit Angelina.

Insa pana la visul african al Angelinei, vom vedea mai intai Salt, film in care actrita revine la un rol de actiune. Salt va avea premiera in Romania pe 6 august.

Trailer Salt:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea