Showbiz

#copii #foto #cont #twitter #angelina jolie #japonia

Angelina Jolie cucereste Japonia si Twitter-ul (FOTO)

Angelina Jolie s-a alaturat oficial retelei de socializare Twitter , insa contul sau nu este deocamdata activ, scrie Us Magazine.

angelina jolieActrita si-a facut pe Twitter, dar fanii mai au ceva de astept pana cand vor putea citi primele twit-uri ale lui sa se asigure ca nu mai exista alte conturi care sa foloseasca numele ei.

Astfel, contul lui . “Jolie a obtinut un cont cu numele ei si vrea sa se asigure ca nimeni altcineva nu mai foloseste un cont cu numele ei. Mai exista un cont @AngelinaJolie, dar Jolie a cerut ca acest cont sa fie desfiintat pentru ca nu ii apartinea, dar era folosit numel ei”, a spus o sursa pentru Us Magazine.

Aceeasi sursa a mai adaugat ca actrita isi va activa contul de Twitter peste un timp si il va folosi pentru a promova diferite sau de caritate si pentru a posta link-uri. Asa ca, daca aveati impresia ca Angelina ne va tine la curent zilnic cu twit-uri despre viata alaturi de Brad si cei sase copii ai lor, luati-va gandul.

Tot in aceasta saptamana al sau, thriller-ul de spionaj Salt, tocmai in Japonia unde a fost insotita de cei patru copii mai mari ai sai: Maddox , Pax, Zahara si Shiloh. Pentru a vedea mai multe fotografii surprinse in timpul vizitei actritei in Japonia, da click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea