Showbiz

#angelina jolie #aventura pasionala #lady gaga

Angelina Jolie - aventura pasionala cu Lady GaGa?

Probabil aveti, ca si mine, impresia ca Hollywood-ul se transforma, daca nu este deja, intr-un mare circ al ororilor. Dovada este si ultimul zvon care vine de acolo: Angelina Jolie a avut o aventura cu excentrica Lady GaGa!

Stirea este peste tot, iar sursa zvonului este nimeni altul decat acelasi Ian Halperin, ziaristul de scandal, care tot incearca sa-i desparta pe Brangelina de ceva vreme. Acesta sustine ca Jolie a trait o noapte de pasiune alaturi de cantareata intr-un faimos hotel din Beverly Hills.

Jolie – despre care se stie ca este bisexuala – si GaGa s-ar fi intalnit in mare secret (evident!) la Beverly Wilshire Hotel si si-au petrecut noaptea impreuna, afirma Halperin. “Angie este obsedata de Lady GaGa, spune o sursa citata de Halperin.

La randul ei, cantareata are o pasiune pentru Jolie cu care isi dorea sa se intalneasca de ani de zile. GaGa este indragostita de Angelina de ani de zile. Nu m-ar surprinde daca ar avea o aventura. Se potrivesc”, a mai povestit sursa lui Halperin, care a si dat ca sigura o intalnire intre cele doua imediat dupa decernarea premiilor Grammy de duminica seara.

Acelasi Ian Halperin a postat pe blogul sau saptamana trecuta si zvonul potrivit caruia Angelina Jolie l-a inselat pe Brad Pitt in timpul filmarilor la Salt cu un coleg de platou, iar asta nu ar fi prima aventura a actritei.

Totusi, ca sa inchida gura presei de scandal, Jolie si Pitt au aparut impreuna duminica seara, 31 ianuarie, la gala premiilor oferite de Sindicatul Regizorilor din America (DGA).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea