Showbiz

#film de spionaj #salt #angelina jolie

Angelina Jolie arestata la New York

angelina jolieAngelina Jolie a fost arestata la New York. Nu va speriati, este doar o scena din productia pentru care actrita americana filmeaza in prezent in mai multe orase de pe coasta de est a SUA, scrie people.com.

Jolie a filmat in urma cu cateva zile o scena din filmul , in care i se pun catuse si este escortata de un grup de politisti, iar fotografiile au ajuns, cum altfel, pe prima pagina a ziarelor. In alte fotografii Angelina Jolie apare in timp ce se catara pe o cladire din Manhattan sau fugind printre masini in Washington DC.

In Salt , actrita interpreteaza rolul unei agente CIA banuita a fi spion dublu. In incercarea de a-si dovedi inocenta, agenta Salt trebuie sa scape de armatele de polististi si agenti secreti pornite pe urmele ei. Rolul i-a apartinut initial lui Tom Cruise, insa producatorii au decis rescrierea scenariului astfel incat sa i se potriveasca Angelinei Jolie.

Urmareste un material video inregistrat pe platourile de filmare ale fimului Salt si postat pe site-ul Youtube.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea