Showbiz

#changeling #angelina jolie #lesin #ameteala #salt #spion #rus #thriller

Angelina Jolie a lesinat pe platourile de filmare

Actrita Angelina Jolie a fost nevoita sa primeasca ajutor medical dupa ce s-a prabusit pe platourile de filmare ale noului sau film – Salt, scrie FemaleFirst.

Angelina Jolie filmeaza in prezent la thriller-ul Salt, in care interpreteaza rolul unui spion rus pe nume Evelyn Salt. Dar scenele de actiune au obosit-o prea mult pe actrita, care s-a prabusit la pamant dupa filmari, scrie revista britanica Now.

O sursa a declarat pentru publicatie: “A fost prea mult pentru Angelina Jolie. S-a prabusit la pamant in timpul filmarilor, dupa ce s-a plans ca are probleme cu respiratia si ameteli .”

“Sa fim cinstiti, totul s-a intamplat dupa ce a filmat o scena obositoare in care a trebuit sa alerge in jurul platoului de filmare, dar tot a fost socant sa o vedem lata pe jos.”

Atat cei implicati in productie, cat si medicii spun ca ametelile si lesinurile sunt datorate dietei severe a actritei.

Intr-una din scenele filmului Angelina Jolie este nevoita sa se deghizeze in barbat pentru a scapa de armatele de agenti CIA care o urmaresc, iar pentru a fi cat mai fidela personajului pe care il interpreteaza, actrita a apelat de dieta Martha’s Vineyard pentru a slabi 10 kg.

"Toata lumea crede ca arata bine si ca nu trebuie sa slabeasca pentru a arata a barbat. Ea isi face singura cascadoriile, dar ne este teama ca s-ar putea accidenta, pentru ca se vede ca este slabita", a spus un membru al echipei de filmare.

Urmareste trailerul filmului Changeling

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea