Showbiz

Angelina Jolie a confirmat ca asteapta gemeni

O veste indelung asteptata a fost in sfarsit confirmata : Angelina Jolie si Brad Pitt asteapta gemeni. Stirea, confirmata chiar de actrita, pune astfel speculatiilor care au circulat in presa de mai multe luni.

Angelina Jolie a fost invitata, alaturi de actorul Jack Black, in emisiunea "Today", realizata de Natalie Morales, difuzata miercuri seara pe Access Hollywood, pentru a vorbi despre ultimul ei film, prezentat in cadrul Festivalului de la Cannes, lungmetrajul animat Kung Fu Panda.

Jack Black a fost primul care a lasat sa scape informatia, iar Angelina l-a urmat, confirmand-o. Gemenii vor fi al cincilea si, respectiv, al saselea copil al cuplului format de Angelina Jolie cu actorul american Brad Pitt. "Este confirmat? Sunt doi?", a intrebat prezentatoarea emisiunii. "Da, am confirmat asta deja", a raspuns Angelina. "De fapt, a confirmat-o Jack deja", a adaugat actrita.

Cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt are, in prezent, trei copii adoptati, Pax Thien, de origine vietnameza, in varsta de 4 ani, Maddox , de origine cambodgiana, in varsta de 6 ani, si Zahara, de origine etiopiana, in varsta de 3 ani, si un copil biologic, Shiloh, in varsta de doi ani.

Trailer Kung Fu Panda


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea