Showbiz

#siria #copil #adoptie #brad pitt #angelina jolie

Angelina adopta un copil din Siria

Angelina Jolie isi mareste din nou familia prin adoptia unui copil din Siria, scrie Wenn.com. Daca actrita va merge pana la capat cu adoptia, acesta va fi cel de-al saptelea copil al sau.

In ciuda faptului ca in ultima vreme au tot circulat zvonuri despre o noua adoptie , cuplul jolie-pitt nu a facut nicio declaratie oficiala. Potrivit revistei americane Ok!, actrita din Tomb Raider planuieste sa ia acasa o fetita din Orientul Mijlociu.

Dar se pare ca Jolie a demarat procesul de adoptie fara partenerul Brad Pitt, alimentand astfel speculatiile ca actorul nu mai vrea alti copii.

Un reprezentant al Serviciului de Imigrare si Naturalizare din Washington D.C. a confirmat faptul ca pe actele de adoptie este trecut doar numele Angelinei.

Presa tabloida a tot speculat recent ca relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt scartaie si cele doua vedete sunt foarte aproape de o despartire. Cauza ar fi chiar intentia actritei de a adopta si alti copii, desi Pitt sustine ca de abia se pot ocupa de cele sase odrasle pe care le au acum.

Cuplul Jolie-Pitt are trei copii adoptati ( Maddox , Pax si Zahara) si trei copii biologici (Shiloh, Knox si Vivienne).

Urmareste trailerul filmului de actiune Salt, cel mai recent proiect al Angelinei:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea