Showbiz

#relatie #casatorie #nastere #fata #copil #monden #blondy #andreea banica #dance

Andreea Banica va naste o fetita

 
Andreea Banica va avea o fetita. Artista a aflat saptamana trecuta ca bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume va fi de sex feminin, potrivit revistei Story.

Desi nu stiau ca va fi fetita, cantareata impreuna cu sotul ei Lucian Mitrea au aranjat camera noului membru al familiei in nuante roz pal.

„ Camera copilului nu e decorata cu tapet cu zane sau ingerasi . Am ales acea incapere pentru ca are doua ferestre foarte mari, e luminoasa , cu vedere la un peisaj frumos”, a declarat Andreea, citata de Story.

Andreea Banica, fosta membra a trupei Blondy a decis sa-si uneasca destinul cu Lucian Mitrea in luna iunie. Cei 2 indragostiti sunt impreuna de mai bine de 15 ani si anul acesta, in septembrie Andreea a descoperit ca va fi si mama.

Desi este ocupata cu intemeierea unei famiilii, cantareata nu vrea sa-si neglijeze cariera. Astfel, aceasta planuieste ca in viitorul apropiat sa faca un nou videoclip si sa sustina un numar mare de concerte de Revelion. In 2007, la trecerea dintre ani, cantareata a sustinut nu mai putin de 10 spectacole in urma carora a incasat suma de 30.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea