Showbiz

#mamica #pictorial #sexy #monden #andreea banica #dance

Andreea Banica - pictorial sexy in luna a 7-a

Andreea Banica s-a dezbracat de prejudecati si de haine si a aparut cu burtica la vedere pe coperta revistei autohtone Diva.

Andreea este insarcinata in luna a 7-a, urmand sa nasca o fetita pe care o va boteza Sofia Maria. Fetita ar trebui sa vina pe lume intre 10 si 13 mai.
 
Andreea Banica s-a casatorit religios in iunie 2008. Alesul inimii sale este Lucian Mitrea, cel cu care este impreuna de 15 ani. Mitrea este totodata si impresarul vedetei.

Nu este pentru prima oara cand fosta componenta Blondy pozeaza goala. In urma cu cativa ani, Andreea a fost vedeta unui pictorial incendiar in celebra revista Playboy.

S-a lansat in muzica de la o varsta foarte frageda, la 4 ani incepe sa cante.  In 1998 participa la Festivalul de la Mamaia . In perioada 1998-2000 canta  in grupul Exotic alaturi de Julia Chelaru si Claudia Patrascanu . Ulterior, activeaza in trupa Blondy. In prezent, artista urmeaza o cariera solo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea