Showbiz

#trippin' #videoclip #filmari #andreea balan #dance

Andreea Balan e din nou libera la mare (FOTO)

Andreea Balan a filmat saptamana trecuta, pe insula din Grecia, un nou videoclip . Lansat in urma cu o luna, single-ul “Trippin’” va beneficia de un clip de imagine semnat de Alex Ceasu.

Andreea este la a doua colaborare cu regizorul, primul proiect fiind “Snow”, videoclip lansat in lui 2009.

Pentru acest videoclip, cantareata- dansatoare si echipa ei numeroasa (cinci dansatoare, Petrisor Ruge , , ) au petrecut o saptamana pe Insula , timp in care au filmat in peste sapte locatii. In noul videoclip fanii Andreei vor putea o vada dansand pe plaja alaturi de colegele sale, relaxandu-se pe un iaht luxos sau printre stancile de pe
malul marii.

“Am ales sa realizez un videoclip pentru piesa Trippin’ deoarece semnalele primite din partea radiourilor si a fanilor ne-au confirmat ca are potentialul unui hit. Am ales sa filmam la mare pentru ca se apropie vara iar sound-ul este unul fresh , energic. Ma bucur ca am colaborat din nou cu Alex Ceausu si cred ca va fi cel mai bun clip al meu, de pana acum”, a declarat Andreea Balan.

Poze din timpul filmarilor noului videoclip Andreea Balan puteti vedea AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea