Showbiz

#dance #monden #andreea antonescu #andre #playboy #pictorial #dezvaluiri #relatii #casatorie #cariera

Andreea Antonescu isi pune sanii sub cheie

Andreea Antonescu , fosta componenta a celebrei trupe Andre, s-a hotarat sa nu mai pozeze in „Playboy”, desi este inca cea mai bine platita vedeta de aceasta revista, potrivit ziarulring.ro.

Se pare ca motivul invocat de tanara artista este faptul ca incendiarul pictorial a ajuns „ tapet ” pe peretii blocului in care locuiesc parintii ei. Atunci vedeta s-a simtit extrem de jenata si a incetat sa-si mai contacteze prietenii o perioada si chiar a evitat sa discute intre patru ochi cu fratele sau.

In ceea ce priveste viata amoroasa a vedetei, Andreea a declarat ca nu e inca decisa sa faca pasul cel mare. Desi locuieste de 3 ani cu iubitul ei, omul de afaceri Traian Spark , artista nu a primit inca inelul de logodna.

Si chiar daca doreste sa fie dusa in fata altarului, aceasta este de parere ca nu este pregatita pentru noul statut care ar implica si postura de mama. De altfel, momentan, fosta Andre pune cariera pe primul loc. „Pe primul plan e cariera, apoi viata mea personala. Muzica este singurul lucru pentru care pot garanta acum”, a precizat Andreea pentru ziarul Ring.

Iar pentru cei ce nu stiau, in copilarie, Andreea a fost la un pas de moarte. Artistei ii e greu si acum sa povesteasca acest eveniment socant din viata ei, dar se bucura ca are o stea norocoasa.

„Mama stie cel mai bine prin ce am trecut. Ea a fost cea care nu s-a dezlipit de langa mine. Din ce mi-a povestit, stiu ca la trei ani neimpliniti era sa mor din cauza unei raceli. Boala s-a agravat, iar diagnosticul pus de medici era unul nebun. Putini imi dadeau sanse de supravietuire . Mi-am revenit greu, numai mama stie prin ce cosmar a trecut”, a dezvaluit Andreea Antonescu pentru „ring”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea