Showbiz

#dance #reuniune #formatie #andre #andreea antonescu #andreea balan

Andre, din nou impreuna

 
Trupa Andre s-a reunit pentru cateva minute cu ocazia aniversarii zilei de nastere a impresarului Radu Groza, potrivit site-ului sandy-belle.com.

Aceasta aniversare a avut loc ieri seara in Beckerbrau Live Music Club din Capitala. Gazdele serii au fost Andreea Antonescu si vedeta radio Mihai Morar . La petrecere a fost prezenta si Andreea Balan insotita de iubitul sau Keo.

Surpriza serii a fost gestul lui Mihai Morar de a o chema pe scena pe Andreea Balan pentru reface trupa Andre alaturi de Andreea Antonescu . Pret de cateva minute cele doua Andre s-au aflat din nou pe aceeasi scena, fredonand cateva versuri din hit-ul “Noapte de vis”. Cantaretele au profitat de aceasta ocazia pentru a-i ura “ La multi ani ” lui Radu Groza.

Reunirea Andre vine dupa o incercare in cadrul emisiunii TV  “Happy Hour”, in care Catalin Maruta nu a reusit sa aduca pe scena decat jumatate din trupa Andre, adica doar pe Andreea Antonescu. Andreea Balan a lipsit din platoul emisiunii. Ea a recunoscut ca Andre a fost o etapa de succes din viaţa ei si a refuzat categoric sa mai apara alaturi de fosta colega pe aceeasi scena. Balan a mai adaugat ca vrea sa isi asocieze imaginea doar cu Petrisor, cel cu care a facut echipa la ”Dansez pentru tine”, si Keo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea