Showbiz

#dance

Andra, un nou proiect in familie

Andra continua seria de proiecte in familie. Astfel, luna viitoare, indragita vedeta va lansa un album impreuna cu fratele sau Sandel si cu Aurora, cumnata sa.

Fanii se vor putea bucura astfel de un album de familie. Chiar daca inca nu se stie ce nume va avea acesta, este cert faptul ca va fi lansat in decursul lunii viitoare.

Cumnata Andrei, insarcinata in 5 luni

Andra este foarte incantata de colaborarea cu fratele si cumnata ei. Iar Sandel mai are un motiv de bucurie, Aurora, sotia sa, este insarcinata in 5 luni si jumatate.

Noul album va fi produs de Media Pro Music si va contine melodii populare atat de indragite de fanii Andrei.

Cel dintai disc de muzica populara al celor 2 frati, intitulat "De la frate la sora", s-a vandut in peste 60.000 de exemplare.

Andra este o voce valoroasa pe piata muzicala autohtona. Un astfel de talent innascut nu putea sa scape ochilor compozitorilor. Asa ca la varsta de 14 ani, Andra inregistreaza un album in stilul R&B si pop-dance, remarcandu-se printr-o interpretare inconfundabila si printr-o voce pe masura.

Primul album numit simplu "Andra", s-a bucurat de un mare succes din care au fost extrase doua single-uri pentru videoclip: "In noapte ma trezesc" si "Eu as da", care au devenit hit-urile anului.

Dupa o luna de la aparitia single-ului "In noapte ma trezesc", Andra este nominalizata la Premiile Industriei Muzicale Romanesti la trei sectiuni: Pop, Dance si R&B unde a fost rasplatita cu premiul pentru cel mai bun proiect de debut.

In 2002 Andra este votata de public drept cea mai buna interpreta de muzica pop. De asemenea a primit votul publicului la selectia pentru concursul de muzica usoara Cerbul de Aur , locul IV la Sectiunea Creatie in cadrul Festivalului de la Mamaia cu piesa compozitorului Viorel Gavrila "E vina ta", Discul de Aur pentru cel mai bine vandut album.

Andra si Tiger 1, o colaborare de succes

Al 2-lea album al Andrei s-a intitulat "Dragostea mea" de pe care piesele "As vrea" si "Un ocean de-ai fi" au ajuns intr-un timp record, hituri. In 2003 scoate albumul "Vreau sarutarea ta", a carui piesa cu acelasi nume, realizata in colaborare cu Tiger 1, s-a bucurat de un succes extraordinar in randul publicului si a mass-mediei.

In 2004, Andra este nominalizata la la Premiile Radio Bucuresti pentru titlul de cel mai bun interpret, alaturi de nume mari ca Stefan Banica Jr. si Nicola. Iar la Eurovision ajunge pe pozitia 1 in semifinala, demonstrandu-si inca o data valoarea artistica.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea