Showbiz

#monden #pop #andra #catalin maruta #nunta #cununie

Andra spune "Da" la primarie pe 10 august

 
Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, si iubita lui, Andra, vor avea cununia civila pe 10 august.

"Voi iesi din randul burlacilor pe 10 august, pe la ora 14.00", a declarat Catalin Maruta, emotionat. "Felicitarile celor care s-au casatorit deja si compatimirile celor care sunt inca celibatari vor avea loc la Primaria sectorului 3 ", a mai adaugat vedeta Pro TV.

Cei doi indragostiti vor fi insotiti la cununia civila de familie si prieteni, dar si de nasi, Dana si Cornel Ciocan. "Sunt cei mai buni prieteni ai nostri, niste oameni cum putini sunt pe lumea asta. Cornel spune ca de-abia asteapta sa m-auda spunandu-i «saru’mana, nasule!». Ba, mai mult, parerea lui este ca ar trebui sa facem si o repetitie generala", a spus, amuzat, Catalin.

Dupa cununia civila, Andra si Maruta se intorc la pregatirile pentru nunta care va avea loc pe 23 august , la Targu Jiu, orasul natal al vedetei Pro TV.

Urmariti videoclipul piesei " Dragostea ramane " in care Andra joaca alaturi de viitorul ei sot

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea