Showbiz

#muzica #album #sandel #andra #alte-genuri

Andra revine cu un nou album de muzica populara

Dupa ce de curand s-a bucurat de cea mai mediatizata nunta a anului, Andra revine in atentia fanilor cu un nou material discografic. Ea si fratele ei, Sandel Mihai, se afla la al doilea album de muzica populara ce va fi lansat pe piata la jumatatea lunii septembrie de catre casa de discuri MediaPro Music. Materialul se intituleza “Album de familie”, iar alaturi de cei doi frati, pe album canta si Aurora Mihai, sotia lui Sandel.

“Album de familie” contine 16 piese traditionala romanesti, atat triolete cantate de cei doi frati impreuna cu Aurora Mihai, precum “Ma mandresc ca sunt roman” si “Frunza verde de susai”, cat si melodii cantate individual de catre cei trei interpreti : Andra – “Marie si Marioara ”, Sandel – “Cand il vezi un pui de om”, Aurora – “Voi canta mereu”. Cantecele incluse pe album sunt melodii traditionale din toate zonele tarii, dar in special din zona Banatului si Ardealului.

Primul album de muzica populara al Andrei si al lui Sandel Mihai, “De la frate la sora”, a fost cel mai vandut album al anului trecut, in peste 60.000 de exemplare.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea