Showbiz

#granita #interdictie #muzica #republica moldova #vama #concert #monden #anda adam #class #pop #dance

Anda Adam si Class, interdictie la moldoveni

Mai multi romani nu au fost lasati sa treaca granita in Republica Moldova. Printre acestia s-au aflat si interpreta Anda Adam ( foto ) si trupa Class, potrivit realitatea.net.

Formatia Class trebuia sa sustina sambata seara un concert in scop electoral in localitatea Causeni. Artistii au ajuns la granita Vama Albita cu 2 masini si toate actele necesare la ei. Se pare insa ca acest lucru nu a fost suficient pentru vamesii moldoveni care nu le-au dat voie sa treaca, desi de partea cealalta ii astepta tot un cetatean moldovean .

Cei de la Class sunt foarte suparati ca au fost nevoiti sa se intoarca, avand in vedere faptul ca alte masini cu numere de inmatriculare romanesti erau lasate sa treaca pe teritoriul moldovean.

"Cred ca nu am fost lasati in Republica Moldova pentru ca mergeam intr-o serie de concerte electorale . Spun asta pentru ca in timp ce noi eram retinuti in vama, mai multi romani au trecut fara probleme, desi aveau aceleasi acte ca si noi", a precizat Vlad Cernea, solistul trupei Class.

Aceeasi problema a intalnit-o si interpreta pop Anda Adam. Aceasta impreuna cu dansatoarele sale au fost silite sa se intoarca din drum, dupa ce timp de 2 ore vamesii moldoveni au facut verificari peste verificari.  

"Nu am primit nicio explicatie. Totul era in regula, actele, masina", a declarat Anda Adam. "Granicerii ne-au spus ca nu-i intereseaza cine suntem, de unde venim si nu ne-au lasat sa trecem", a completat aceasta.

Artistii nu au fost singuri opriti la granita cu Republica Moldova. 226 de romani nu au fost lasati sa treaca pe teritoriul moldovean in ultimele zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea