Showbiz

#madam #videoclip #filmare #anda adam #electro #dance

Anda Adam pregateste un videoclip retro

Anda Adam incepe azi filmarile la “Madam”, noul sau videoclip. Cantareata s-a gandit ca pentru featuringul cu sa filmeze un clip retro.

“Ne vom intoarce in anii '60 , tigarete, pene si un gramofon sunt doar cateva din cuvintele cheie ale acestui videoclip. Anda, Serge si Vanotek sunt personajele principale si cei care au compus aceasta piesa, iar saxul pe care il auziti in piesa, nu va lipsi nici el”, scrie Anda despre aceasta melodie, cantareata spune ca se bucura deja de succes in Rusia, unde a si patruns in topuri .

Chiar daca are un nou-nout, Anda Adam inca face furori la turci cu “Love On You”. La inceputul lunii februarie, Anda ajungea pe primul loc in topul preferintelor publicului la Number 1, unul dintre cele mai importante radiouri dance turcesti.

In urma cu doua zile artista a ajuns din nou pe cea mai inalta pozitie, de data aceasta in clasamentul intocmit de Radio Mydonose, un alt post radio din Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea