Showbiz

#electro #dance #anda adam #monden #bunici #hoti #spargere #politie #jaf #investigatie

Anda Adam jura sa-si razbune bunicii

Anda Adam a trait de curand o experienta traumatizanta. Bunicii acesteia au fost jefuiti saptamana trecuta de niste hoti pe care politistii nu s-au sinchisit sa-i prinda, informeaza ziarul Cancan.

Anda a fost anuntata prin telefon ca batraneii, care au crescut-o si de care ea se simte foarte atasata, au fost jefuiti de o banda de hoti. Infractiunea a fost comisa ziua in amiaza mare si cu toate acestea, politistii nu au demarat nicio actiune pentru prinderea acestora.

Cantareata este de-a dreptul siderata si socata de cele intamplate, aceasta jurand sa faca tot ce-i sta in putinta pentru ca talharii care au intrat peste bunicii ei si le-au cauzat traume serioase sa fie pedepsiti.

Desi jaful a fost imediat anuntat la politie a trecut mai bine de o saptamana si tot nimic nu s-a rezolvat. Se pare ca hotii s-au dat drept o echipa de deratizare si desi cei 2 batraneii nu i-au lasat sa intre, acestia au fortat usa si au plecat multumiti cu 70 milioane de lei vechi. Politia, anuntata telefonic, a venit la fata locului si sub pretextul ca va reveni cu un catalog cu pozele unor recidivisti pentru identificarea hotilor, au plecat si dusi au fost.

Cand a auzit una ca asta, Anda Adam a facut o criza de nervi si a jurat ca nu se va lasa pana cand talharii nu vor fi bagati la inchisoare, potrivit site-ului apropo.ro. Artista este foarte atasata de bunicii ei si i-a ajutat tot timpul cum a putut ea mai bine, avand grija sa primeasca tratamentele necesare chiar la clinici din afara tarii si sa nu duca lipsa niciodata de nimic.

Chiar de curand, vedeta a povestit, in cadrul unei emisiuni mondene, ca a fost nevoita sa faca naveta intre casa si spitalul in care au fost internatii ambii bunici , din cauza unor afectiuni destul de grave. Ceea ce da de inteles ca incidentul de acum o saptamana a afectat, se pare, mai mult decat au lasat acestia sa se vada.    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea