Showbiz

#muzica #queen of hearts #sufletul meu #album #iulian moga #videoclip #anda adam #dance #. marius moga

Anda Adam, din nou pe bancile scolii

 
Anda Adam a filmat videoclipul piesei „ Sufletul meu ”, inclusa pe albumul „ Queen of hearts ”. Filmarile s-au desfasurat sub atenta supraveghere a regizorului Iulian Moga, in studio-urile Atlantis din Bucuresti Noi.

Povestea noului clip o pune pe Anda Adam in ipostaza unei scolarite indragostite de baiatul popular al scolii. Iulian Moga a incercat prin acest videoclip sa surprinda trairile din sufletul unei eleve, aflata la prima iubire .

Single-ul "Sufletul meu" a fost lansat la sfarsitul anului trecut in cadrul matinalului TV “Neata cu Razvan cu Dani” de la Antena 1.

Piesa face parte de pe noul album al Andei Adam, intitulat „Queen of hearts”. LP-ul cuprinde un total de 10 melodii pop dance cu influente R&B, compuse in intregime de Marius Moga.

Astfel, pe noul disc veti putea gasi, pe langa controversatul „Punani” si „Sufletul meu”, melodii precum „Stai, nu ma certa”, „Tell me yes, tell me no”, „Opriti planeta”, „English teasing”, precum si un cover dupa celebra piesa „What is love” a lui Haddaway.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea