Showbiz

#alte-genuri #anca parghel #monden #spital #cancer #boala #internare #sanatate

Anca Parghel, cu cartile pe masa in fata cancerului

 

Starea de sanatate a Ancai Parghel pare sa se imbunatateasca. Desi medicii nu sunt foarte optimisti in ceea ce priveste fly project pentru Cancan.

De asemenea, acesta a adaugat ca principala cauza a agravarii starii artistei este aceea ca Anca a muncit foarte mult la finalizarea albumului „Colind pentru Romania”, ce va fi lansat la inceputul lui decembrie.

Astazi artista in varsta de 51 ani va trece prin mari emotii si asta pentru ca spre dupa-amiaza va afla rezultatele investigatiilor medicale la care a fost supusa. In urma acestor rezultate, medicii vor stabili cat de avansata este boala. Vedeta este optimista si este convinsa ca va reusi sa invinga cancerul pentru a 2-a oara.

“Anca se simte mai bine. E intr-o stare mai buna. E constienta , iar familia si cativa prieteni apropiati ii sunt alaturi. Anca gandeste pozitiv si, desi se afla intr-o situatie foarte grava, vorbeste numai despre ce o sa faca in urmatoarele zile. E foarte optimista”, a marturisit Andrei David pentru Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea