Showbiz

#premiile grammy #jacky terrason #transilvania jazz festival #cluj-napoca #festival #anca parghel #alte-genuri

Anca Parghel canta la Transilvania Jazz Festival

 
Artista Anca Parghel a fost invitata sa cante la cea de-a doua editie a Transilvania jazz Festival, care se va desfasura in perioada 15-19 octombrie, la Cluj-Napoca, si va reuni artisti din tara si din strainatate.

Printre artistii invitati se numara, alaturi de Anca Parghel, si teodora Enache (Romania), Jacky Terrason (SUA), Yaron Herman (Israel), Decebal Badila (Germania), Giovanni Amato si Rosario Giuliani (Italia), Theodosii Spasov (Bulgaria) si Emy Dragoi (Franta).

"Am vorbit cu Anca Parghel si isi doreste sa cante la Cluj", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Simona Hodos, directorul festivalului.

 

Potrivit acesteia, festivalul va marca si o premiera, si anume proiectarea unor filme documentare despre marii cantareti de jazz din lume, spectatorii urmand sa vizioneze, printre altele, si un film despre Billy Cobham, vedeta de anul trecut.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea