Showbiz

#anastacia #concert #turneu mondial #bucuresti #productie

Anastacia vine la Bucuresti cu o productie spectaculoasa

Starul pop-rock Anastacia alaturi de care am fredonat hit-uri precum I’m Outta Love, Paid my Dues, Cowboys & Kisses, Left Outside Alone sau Sick and Tired  va concerta in Romania pe 1 septembrie 2009 la Sala Polivalenta.

Incredibila Anastacia pregateste un show de neuitat pentru Bucuresti. Artista este renumita pentru vocea sa extraordinara ce atinge note foarte inalte fiind numita un “fenomen vocal” conform prestigioasei publicatii New York Times. Turneul sau mondial ce include si Bucurestiul, este unul dintre cele mai puternice show-uri de sala, starul demonstrandu-si abilitatile vocale si fascinanta prezenta scenica.

Anastacia aduce la Bucuresti un staff de 150 de oameni

Spectacolul de la Bucuresti contine efecte si decoruri speciale, ecrane gigant, momente surpriza, starul nedezicandu-se de la statutul sau de adevarat profesionist. Productia impresionanta de care va beneficia concertul, implica peste 150 de oameni, conform riderului tehnic furnizat de managementul artistei.

Anastacia vine la Bucuresti cu  4 tiruri, 3 automobile VIP si 4 autobuze supraetajate . Concertul va beneficia de sistem audio de ultima generatie adus special din SUA de catre staff-ul artistei. Cantareata va schimba 5 tinute pe durata spectacolului, fiind insotita pe scena de 17 m lungime pe 12 m latime, de 14 instrumentisti, dansatori si backing vocals .  

Anastacia a concertat de-a lungul carierei sale in cadrul catorva dintre cele mai importante gale din lume precum Pavarotti & Friends, Nelson Mandela Anniversary, Concertul pentru Diana, muzica ei fiind inclusa pe coloana sonora a celebrului serial Ally McBeal, la cererea actritei Calista Flockhart .   
 
Biletele pentru acest eveniment s-au pus in vanzare in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si au preturi cuprinse intre 100 si 400 RON.
 
Anastacia - Sick and Tired

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea