Showbiz

#27 octombrie #lansare #nou album #anastacia #pop

Anastacia revine cu un al 4-lea album


Cantareata se pregateste pentru lansarea unui nou album . Artista revine in aceasta toamna cu un material nou intitulat “ ”. Pentru acest material Anastacia promite un nou sound si un look pe masura.

“ Heavy Rotation ”, cel de-al patrulea material de studio semnat Anastacia se va lansa pe 27 octombrie 2008. Printre colaboratorii si producatorii albumului se numara Ne-Yo (Rihanna, Leona Lewis, Beyonce, Usher), Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado , Jennifer Lopez), JR Rotem, (Rihanna, , Sean Kingston), Guy Chambers (Robbie Williams, Kylie Minogue) si Rodney Jerkins (Mary J Blige, Cat , Britney, Beyonce, Michael Jackson).

Cu piese care cu siguranta vor fi hit-uri si un sound ce a evoluat fara a abandona insa stilul care a consacrat-o pe artista, “Heavy Rotation” se contureaza a fi cel mai de succes album al sau de pana acum. “Am numit albumul Heavy Rotation pentru ca este o exprimare ce a fost folosita prima data de DJ”, explica Anastacia.

“Si deasemenea pentru mine are o semnificatie aparte; viata poate fi dificila, dar pana la urma lucrurile iau o noua intorsatura si devin altceva. Mi s-a parut titlul perfect care se potriveste foarte bine cu aceasta perioada din viata mea”, a adaugat artista.

“I Can Feel You”, primul extras pe single de pe noul album

“I Can Feel You”, primul single, produs de Chuck Harmony si Ne-yo, va fi lansat in aceasta toamna. Cu peste 14 milioane de albume vandute doar in Europa, si o multitudine de discuri de aur si platina primite de-a lungul carierei, Anastacia nu este doar una dintre cele mai bine vandute artiste din lume, dar si unul dintre cele mai importante nume ale industriei muzicale actuale.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea