Showbiz

#anamaria marinca #academia europeana de film #shooting stars #francis ford coppola

Anamaria Marinca prezinta premiiile AEF

Actrita Anamaria Marinca se numara printre prezentatorii ceremoniei de decernare a premiilor Academiei Europene de Film.

Gala de premiere va avea loc sambata, la Copenhaga si are 1400 de invitati speciali.  

Actrita va fi prezenta la gala de premiere alaturi de alti artisti care au participat la programul Shooting Stars .

Pe lista prezentatorilor galei ii gasim pe: , , Paprika Steen, , , si Santiago Segura .

Printre invitatii de onoare ai galei se numara Judi Dench, Lars von Trier si Thomas Vinterberg, dar si printul Frederik si printesa Mary ai Danemarcei.

Ceremonia de decernare a premiilor este produsa de Academia Europeana de Film , in colaborare cu postul public german ZDF, ARTE si radioul danez DR.

Anamaria Marinca s-a nascut la Iasi, la 1 aprilie 1978. A studiat vioara in copilarie, dar a renuntat la muzica in favoarea actoriei. Este absolventa a Universitatii de Arta George Enescu din Iasi.

Ea a castigat titlul de Cea mai buna Actrita in anul 2005, la British Academy Television Awards, pentru rolul sau din filmul Sex Traffic, o drama realizata de CBC/Channel 4 despre traficul de fiinte umane. Ea a aparut si in filmul lui Francis Ford Coppola, Tinerete fara tinerete, iar in anul 2007, in filmul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, care a obtinut Palme d'Or, la Festivalul de la Cannes .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea