Showbiz

#4 luni 3 saptamani si 2 zile #2008 #topul celor mai buni actori #anamaria marinca

Anamaria Marinca - locul 2 in topul celor mai buni actori din 2008

Actrita a fost inclusa in ai anului 2008, pentru rolul din filmul , potrivit cotidianului britanic The Telegraph .

Filmul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, in regia lui Cristian Mungiu, a castigat Palm D'Or la Festivalul de Film de la Cannes in 2007, iar la inceputul lui 2008 a concurat la premiile Globul de Aur la categoria "Cel mai bun film strain ".

Anamaria Marinca a ocupat pozitia a doua in topul celor mai buni actori din 2008 realizat de publicatia britanica The Telegraph, care spune despre actrita romana: "E imposibil sa iti iei ochii de la aceasta actrita remarcabila". Marinca a fost inclusa in acest top, deoarece filmul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost prezentat in Marea Britanie in 2008, desi a fost realizat in 2007.

Pe primul loc in topul The Telegraph s-a clasat Daniel Day-Lewis pentru rolul din There Will be Blood, urmat de romanca Anamaria Marinca, iar locul trei a fost ocupat de Laura Linney pentru prestatia din The Savages.

Urmareste trailerul filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea