Showbiz

#analia selis #insarcinata #sarcina

Analia Selis este insarcinata din nou

Analia Selis are un motiv foarte serios de fericire. Cantareata argentiniana este insarcinata din nou, ea si sotul ei afland vestea in luna aprilie, relateaza Cancan.

Dupa ce a pierdut anul trecut o sarcina care se oprise din evolutie , Analia Selis si sotul ei, Razvan Suma , sunt foarte fericiti ca vor deveni parinti anul acesta. Cei doi au tinut insa vestea departe de presa, dar chiar si de prieteni.

"Avand in vedere ca am pierdut o sarcina, am preferat sa stie doar familia pana am trecut cu bine de primul trimestru. Am aflat ca voi avea un bebe chiar de ziua mea, pe 27 aprilie. Ma simt bine, burtica creste pe zi ce trece. Sunt insarcinata in cinci luni", a declarat Analia Selis pentru ziarul Cancan.

Cantareata argentiniana asteapta cu nerabdare sa devina mamica in luna decembrie , iar pana atunci urmeaza sfatul medicului si se odihneste .

"Sarcina este cea mai importanta in acest moment. Am anulat multe concerte, nu mai cant de la sfarsitul lunii mai. Sper ca totul sa fie bine si pe 29 decembrie sa-mi tin in brate bebelusul", a adaugat artista pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea