Showbiz

#cetatenie romana #martie 2010 #examen #analia selis #alte-genuri #pop

Analia Selis da examen pentru obtinerea cetateniei romane

Cantareata argentiniana Analia Selis ar putea obtine cetatenia romana in primavara anului viitor, informeaza Libertatea. Desi s-a stabilit in Romania in urma cu sase ani si a depus actele necesare din timp, Analia inca nu a reusit sa sustina examenul pentru obtinerea cetateniei, din cauza birocratiei.

“Am fost programata pe data de 10 martie 2010. Daca nu trec, va trebui sa mai astept doi ani pana ma vor lasa sa dau din nou examen”, a declarat cantareata.
 
Artista va obtine cetatenia romana doar dupa ce va trece probele de geografie si istoria Romaniei. De asemena ea trebuie sa demonstreze ca are cunostinte solide despre Constitutia, imnul, codul bunelor maniere si toate legile si ordonantele de urgenta referitoare la strainii din tara noastra

, in America. Acolo interpreta studia, iar Razvan isi dadea masteratul. In septembrie 2003, cei doi s-au mutat in Romania. Tot in aceeasi luna au facut cununia civila , iar in august 2004, a urmat cununia religioasa la Cluj. In anul 2005, s-au casatorit si in Argentina, tara natala a Analiei.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video din timpul recitalului Analiei Selis sustinut in deschiderea concertului lui Juanes la Bucuresti:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea