Showbiz

#logodna #relatii #maritis #mireasa #zvon #inel #casatorie #monden #rbd #anahi #pop

Anahi (ex - RBD) nu se marita

De o buna perioada de timp, presa de scandal din America Latina tot lanseaza zvonuri cum ca Anahi , fosta membra a trupei RBD, se marita .

De altfel, pentru veridicitatea celor spuse, sursele diverselor „informatii” pe acest subiect, se pare ca au fost persoane din anturajul vedetei, printre care si sora acesteia. Pentru un plus de autenticitate, un designer ar fi declarat ca a primit comanda de realizare a rochiei de mireasa pentru cantareata, potrivit ziarelor mexicane.

Desi pana acum, Anahi a refuzat sa vorbeasca cu jurnalistii pe tema maritisului, cu putin timp in urma artista s-a decis sa rezolve odata pentru totdeauna acest mister, fiind de acord sa dea o declaratie pentru esmas.com.

„Eu am spus mereu ca nu si nu stiu de ce toata lumea continua sa spuna ca da”, a explicat fosta membra RBD. In ceea ce priveste rochia, artista a marturisit ca: „nu, este o minciuna sfruntata. Am o logodna foarte frumoasa, dar asta nu inseamna ca o sa ma marit. Deocamdata nu ma vad in aceasta postura; cand ma voi casatori va fi o responsabilitate pe care mi-o voi asuma pentru toata viata si inca nu ma simt pregatita”.

Mai mult de atat, Anahi a explicat ca nici macar vestea cu privire la inelul de logodna nu e adevarata: „Nu, nu, cum puteti crede asta? Nu, nu, nu este adevarat. Tot ce s-a spus sunt pure minciuni si nu trebuie sa le credeti, oamenilor le place sa inventeze...”.

Dupa cat de inversunata pare a fi "rebela" Anahi, fanii artistei pot sta linistiti, cantareata nu va pune capat celibatului prea curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea