Showbiz

#droguri #alcool #act #euro #administrare #parinti #bani #avere #amy winehouse #r&b #alte-genuri

Amy Winehouse isi lasa averea pe mana parintilor

 
Amy Winehouse, cunoscuta pentru stilul de viata haotic si risipitor, s-a hotarat sa-si lasa intreaga sa avere, estimata la mai mult de 16.000.000 de euro, in grija parintilor.

In urma intelegerii intre membrii familiei Winehouse, Amy nu va putea dispune de proprii sai bani decat daca are acordul mamei sale, Janis, sau al tatalui, Mitch.

Blake Wood a fost martor in momentul semnarii actelor prin care Amy le-a cedat parintilor dreptul de a-i administra averea. S-a ajuns la aceasta masura, din cauza momentelor dese de ratacire ale artistei, aceasta fiind cunoscuta ca fiind o persoana dependenta de droguri si alcool.

Se pare ca nu este pentru prima data cand banii lui Amy ajung pe mana parintilor. Pe 11 septembrie 2007, Janis, mama artistei a declarat ca nu-si mai recunoaste fiica si ca ii chibzuieste banii fiicei sale, dandu-i acesteia doar 300 lire pe saptamana.

Ulterior, artista a dat semne ca isi revine si ca e pe drumul cel bun, ca atare averea a ajuns din nou in mainile ei. Acest lucru nu a durat insa prea mult, avand in vedere actul pe care vedeta tocmai l-a semnat.

Amy Winehouse este o cantareata si compozitoare engleza ce abordeaza si combina elemente de jazz, soul si RnB. Solista a debutat in 2003 cu albumul intitulat "Frank" pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Amy este o dubla castigatoare a premiului "Ivor Novello" (in 2004 pentru single-ul "Stronger than Me" si 2007 pentru single-ul "Rehab").

In 2007, Winehouse castiga un premiu BRIT pentru "Cea mai buna cantareata britanica " si o nominalizare pentru "Cel mai bun album britanic". In acelasi an, albumul " Back to Black " a fost ales sa fie unul dintre cele 12 albume nominalizate la Mercury Prize 2007. De asemenea, cantareata britanica a obtinut si 3 nominalizari la MTV Video Music Awards si 5 premii Grammy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea