Showbiz

#insula #st. lucia #caraibe #dependenta #droguri #custodie #copil #adoptie #monden #amy winehouse #r&b #alte-genuri

Amy Winehouse hotarata sa adopte un copil de pe insula

Amy Winehouse s-a hotarat sa adopte un copil din St. Lucia (Caraibe), insula unde si-a petrecut primele 3 luni din acest an, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Nonconformista cantareata, recunoscuta atat pentru muzica sa, cat si pentru nenumaratele probleme si scandaluri pe care le-a avut din cauza dependentei sale de droguri, vrea chiar sa se mute pe aceasta insula, daca lucrul acesta i-ar spori sansele de a obtine custodia acestuia.

"Amy se gandeste foarte serios la adoptie . Dar este constienta de faptul ca este incredibil de dificil (sa adopte un copil, n.r.), avand in vedere trecutul sau. Intotdeauna si-a dorit sa fie mama. Iubeste insula St. Lucia si s-ar muta acolo pentru a putea face posibila adoptia", a precizat o sursa apropiata cantaretei.

Amy a petrecut foarte mult timp pe insula St. Lucia, aceasta intorcandu-se de curand in Marea Britanie pentru a putea lucra la cel de-al 3-lea album al sau. Ideea de a adopta un copil i-a venit de la Angelina Jolie, actrita pe care Amy o admira foarte mult prin prisma faptului ca are 3 copii adoptati si 3 copii biologici impreuna cu actorul Brad Pitt.

De altfel, surse apropiate ale cantaretei au afirmat ca un motiv in plus pentru care Amy s-a gandit la adoptie este si faptul ca fostul ei sot, Blake Fielder Civil, asteapta un copil de la o alta femeie pe care a intalnit-o intr-o clinica de dezintoxicare.

Urmariti videoclipul piesei "Rehab" interpretata de Amy Winehouse

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea