Showbiz

#droguri #3500 de dolari #monden #amy winehouse #soul #alte-genuri

Amy Winehouse - buget saptamanal de 3500 de dolari alocat drogurilor


Alex Haines, fostul asistent manager al lui Amy Winehouse a declarat ca artista cheltuia pe droguri in jur de 3500 de lire sterline saptamanal.

"Trebuia sa aiba heroina langa ea, altfel o lua razna. Lua droguri pana lesina . Imi aduc aminte ca a cheltuit 3.500 de lire sterline pe saptamana pentru ele", a declarat Haines.

Tot Haines a precizat ca Amy avea bulimie : “Amy suferea si de bulimie, de aceea arata atat de slaba. Manca mult de la McDonald's apoi se ducea in baie".

Alex Haines pretinde ca in 2007 a avut o relatie cu Winehouse in perioada in care sotul ei, Blake Civil se afla in detentie. El a rupt legatura cu Amy in luna mai, la auzul vestii ca Blake ar putea fi eliberat din inchisoare.

Recent, Amy Winehouse a fost din nou in atentia ziarelor, dupa ce a fost surprinsa de reporterii The Sun dansand in sanii goi. Isprava a fost bifata de nabadaioasa vedeta in timpul vacantei sale in insula Santa Lucia din Caraibe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea