Showbiz

#alte-genuri #amy winehouse #monden #divort #relatii #sex #confilct #casnicie #blake fielder- civil

Amy Winehouse - Blake Fielder, divort din dragoste

Amy Winehouse a confirmat zvonurile potrivit carora ea si Blake Fielder-Civil divorteaza , desi artista sustine in continuare ca il iubeste la nebunie pe sotul ei.

De asemenea Amy a recunoscut ca Blake a parasit-o pentru Sophie Schandorff, un model de origine germana.

„S-a terminat. Nu mai e cale de intoarcere pentru noi. Niciodata nu ar fi durat. Eram impreuna doar pentru sex”, a dezvaluit artista, citata de newsoftheworld.co.uk.

„L-am iubit ca o nebuna , dar nu a fost suficient, nu?”, a mai spus aceasta cu o urma de regret.

Casnicia dintre cei 2 a durat doar 17 luni. Amy de altfel s-a confesat prietenelor sale ca relatia sexuala cu Blake era cea care ii tinea uniti, aceasta incluzand tot felul de picanterii, potrivit newsoftheworld.co.uk.

Printre activitatile interprinse in alcovul conjugal se numarau si orgiile, lesbianismul sau sex-ul in 3. Lucrurile acestea se pare ca nu o deranjeazau pe artista, care a afirmat ca a mai fost cu femei si nu vede ceva iesit din comun in asta.

Desi s-a hotarat sa puna punct acestei relatii, Winehouse inca mai tine la sotul ei, pe care il vede in continuare un om deosebit.

Blake a iesit, la inceputul acestei luni, din inchisoare, unde a stat aproximativ un an pentru comportament violent si obstructionarea justitei.  In prezent, acesta se gaseste la un centru de dezintoxicare .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea