Showbiz

#rock #folk #amy macdonald #site #limba romana

Amy Macdonald si-a lansat un site in limba romana


Cantareata scotiana Amy Macdonald are de acum si un site in limba romana. Fanii romani au posibilitatea sa asculte aici piese de pe albumul sau de debut, ii pot viziona videoclipurile, pot afla detalii despre cariera tinerei cantarete si pot obtine o chitara acustica cu autograful lui Amy.

Amy Macdonald este o aparitie fresh pe scena muzicala, venita tocmai din Scotia. Compozitoare si interpreta, Amy la cei doar 19 ani isi scrie piesele cu gratia , intelepciunea si profesionalismul unui adevarat cunoscator al industriei muzicale.

Artista este inzestrata cu o voce puternica si o incredere in sine care depaseste cu mult granitele varstei ei. Albumul de debut “ This is the life ” combina sunetul traditional folk/rock cu versurile pline de spirit care penduleaza intre observatie si confesiune. Materialul s-a clasat pe locul 1 in topurile din Marea Britanie si s-a vandut in peste 1,5 milioane de exemplare.

De pe acest material s-au lansat 4 single-uri: “ Poison Prince”, “This Is the Life”, "Mr. Rock and Roll", "L.A." si "Run".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea