Showbiz

#amy adams #janis joplin #film biografic

Amy Adams este Janis Joplin intr-un film biografic

Amy Adams lucreaza la un film biografic in care o interpreteaza pe faimoasa cantareata americana Janis Joplin . Vestea a fost confirmata de un producator al acestui film, scrie aceshowbiz.com.

Una dintre cele mai apreciate tinere actrite de la Hollywood, Amy Adams, ii va soca pe cinefili cu un rol cu mare potential de Oscar. Actrita o interpreteaza pe Janis Joplin, legendare cantareata de blues si folk din anii ’60 intr-un nou film biografic anuntat de ceva vreme.

Regia filmului va fi semnata de Fernando Meirelles (City of God, The Constant Gardener). In distributie mai apare si Zooey Deschanel.

Wyck Godfrey a confirmat intr-un interviu recent pentru Fearnet.com ca are in lucru mai multe proiecte cinematografice printre care se numara si filmul despre Janis Joplin regizat de Fernando Meirelles , cu Amy Adams in rolul principal .

Pelicula va documenta cariera meteorica a tinerei Janis Joplin, care a devenit faimoasa pentru hituri precum "Get It While You Can", "Me and Bobby McGee" sau "Piece of My Heart". Joplin a decedat in 1970, la varsta de 27 de ani in urma unei supradoze de heroina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea