Showbiz

#pop #britney spears #amnesia #videoclip #inregistrare #blackout #quicksand

"Amnesia", cea mai noua piesa a lui Britney Spears

Britney Spears a terminat inregistrarile la o noua piesa ce se intituleaza „ ”. Noul single ar putea fi inclus pe viitorul album de studio al artistei.

Cea mai recenta piesa a lui Britney, „ Amnesia ”, este produsa de unul dintre producatorii confirmati pentru viitorul LP, Fernando Garibay.

„Daca va fi inclusa pe album, va fi un hit. In cantec, Britney se lupta cu o voce interioara... este un rim agresiv si alert”, a afirmat un apropiat al producatorului

"It's kinda amnesia / (baby, just forget it) / what you save only weighs you / and all I want is to be Free / (to fly higher than ever) / so baby get out of my way / (I ain't still the same) now you are in my freaking game / and it's hotter than ever / (it's kinda amnesia)". Acestea sunt cateva din versurile noului single marca Spears.

"Amnesia" si " " pe viitorul LP al lui Britney 

„Amnesia”, cat si „ Quicksand ” sunt 2 dintre piesele propuse pentru viitorul album de studio al lui Britney, ce vine imediat dupa LP-ul „The Blackout ”.

Britney Spears este o cantareata americana, compozitoare si actrita. Vedeta pop a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite. 

"Toxic" i-a adus lui Britney un premiu Grammy

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul „Baby One More Time”, in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul „Oops!...I Did It Again”, material ce se bucura de un succes colosal. Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu „Britney” si a fost urmat de discul, „In the Zone” in 2003, al carui single, „Toxic”, i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

Dupa o pauza muzicala de cativa ani, Britney Spears lanseaza in 2007 un nou album, intitulat „Blackout”, al carui single „Gimme More” a fost vazut de MTV Awards ca fiind un esec in revenirea pe piata muzicala a solistei.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea