Showbiz

America Ferrara - intr-o drama despre maturizare

America Ferrera va juca in An Invisible Sign of My Own, o drama despre maturizare ce poarta semnatura regizorala a lui Marlyn Agrelo (Mad Hot Ballroom ).

Filmul este o adaptare a romanului lui Aimee Bender, despre o tanara de 20 de ani, Mona Gray (Ferrara), care in copilarie a gasit salvarea in pasiunea ei pentru matematica dupa ce tatal se imbolnaveste grav. Peste ani, Mona ajunge sa predea matematica si trebuie sa-si ajute elevii sa depaseasca momente de criza din viata lor. Adaptarea scenariului a fost realizata de Michael Ellis si Pamela Falk.

America Ferrera va avea foarte putin timp la dispozitie pentru a filma An Invisible Sign of My Own, fiind presata de lucrul la serialul care i-a adus celebritatea, Ugly Betty, dar si de o potentiala greva a actorilor, ce ar putea afecta Hollywood-ul la inceputul lunii iunie.

Dupa succesul serialului Ugly Betty, Ferrara a jucat in The Sisterhood of the Traveling Pants, care va avea parte de o continuare anul acesta si in drama Under the Same Moon.

Trailer Under the Same Moon

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea