Showbiz

#amant #jennifer lopez #j lo #william levy

Amantul lui J.Lo, acuzat ca ar fi violat o minora

Presupusul amant al lui Jennifer Lopez este implicat intr-un scandal public de aproximativ un an de zile . William Levy a fost dat in judecata de o actrita de telenovele minora, care sustine ca ar fi fost fortata sa intretina relatii sexuale cu el.

Actrita sustine ca actorul ar fi profitat de ea. Aceasta a povestit ca in vara anului trecut, i-ar fi cerut un autograf lui Levy, dar acesta a convins-o sa urce in camera hotelului in care era cazat. Acolo, el ar fi fortat-o sa se culce cu el. In urma actului, actrita ar fi contactat mai multe boli cu transmitere sexuala, motiv pentru care cere daune de 2,5 milioane de dolari.

William Levy a fost adus in atentia opiniei publice zilele acestea in urma divortului dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony . Presa sustine ca actorul ca ar fi motivul real al despartirii dintre cei doi.
William Levy a fost protagonist in videoclipul melodiei lui J Lo, I'm into you. De altfel, presa de peste sustine ca cei doi au fost surprinsi imbratisati in timpul pauzelor de filmare.

Jennifer Lopez (41 de ani) divorteaza dupa 7 ani de casnicie de Marc Anthony (42 de ani). Stilistul divei, Phillip Bloch, a declarat recent ca nu ar trebui sa mire pe nimeni divortul acesteia pentru ca J.Lo. nu mai suporta geloziile sotului sau inca din 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea