Showbiz

#dance #alina puscau #mariah carey #lansare #album #brett ratner #madonna

Alina Puscau: Mariah Carey imi fredoneaza cantecul

Modelul Alina Puscau isi lanseaza toamna aceasta primul album. Are semnat contractul cu Warner Music, iar primul cantec cu care va promova acest disc este When You Leave – cover dupa O-zone , remixat de Basshunter . Alina e, fara doar si poate, o norocoasa.

Clipul acestui cantec (ce va iesi pe piata in cateva zile) a fost regizat de prietenul ei - Brett Ratner. Brett are la activ regia seriei Rush Hour si o lista impresionanta de videoclipuri, pentru Mariah Carey , Madonna, Wu-tang Clan sau Dru Hill . Gratie lui, Alina a cunoscut-o, printre altele, pe Mariah Carey .

Alina spune ca diva americana e incantata de discul sau, si ca, de cate ori se-ntalnesc, Mariah ii fredoneaza When You Leave.

Intrebata ce inseamna succesul in muzica, Alina Puscau spune ca nu e neaparat important sa ai voce. Prezenta si show-ul tau fac totul. Cand lumea spune, dupa ce te vede – “I wanna be like that girl” inseamna ca esti pe calea cea buna.

Iar tanara de 26 de ani este, fara indoiala, pe calea cea buna. Ambitioasa, cu o cariera de succes in modelling, cursuri de actorie si muzica, un prieten la locul potrivit (pe care-l aminteste foarte des in discutiile cu presa), Alina vrea sa cucereasca (si) lumea muzicala.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea