Showbiz

#bucuresti #show #alice cooper

Alice Cooper promite un show de groaza la Bucuresti: serpi boa, sange si instrumente de tortura

Alice Cooper se pregateste sa aduca la Bucuresti celebrul sau show horror, “No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”.

Iata cateva dintre accesoriile pe care Cooper le pregateste pentru spectacolul de pe 14 iunie, de la Arenele Romane: un sarpe boa , injectii letale, instrumente medievale de tortura, camasi de forta si multi litri de sange artificial. Anti-eroul perfect al muzicii rock le pregateste fanilor un thriller in toata regula, plin cu efecte speciale .

In concertele anterioare din cadrul turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”, staff-ul lui Alice Cooper a plimbat prin lume cativa serpi, insa, din cauza noilor reglementari internationale privind transportul unor astfel de animale, reptila care va fi folosita in spectacolul de la Bucuresti provine de la un crescator local. Ea a trecut printr-un casting “virtual” si va urca marti pe scena , in postura traditionala de “guler” pentru veteranul shock-rockului. Aceasta este imaginea pe care Cooper o vinde de ani buni, fara gres, milioanelor de fani.

Productia „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” respecta aproape toate regulile blockbusterelor holywoodiene. Torturile la care se supune pe scena personajul Alice Cooper nu sunt usor de infruntat. Incatusat in camasa de forta si chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, “Raul Originar” este in final decapitat cu o ghilotina pentru a renaste, precum pasarea Phoenix, pe versurile piesei urmatoare, "School's Out".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea