Showbiz

#alexandra maria lara #sam riley #logodna #control #joy division

Alexandra Maria Lara s-a logodit cu Sam Riley

Potrivit presei germane, actrita de origine romana alexandra maria lara s-a logodit cu actorul britanic Sam Riley .

Alexandra Maria Lara, care poate fi vazuta in filmul The Reader, alaturi de Kate Winslet si Ralph Finnes, s-a logodit cu Sam Riley chiar inaintea sarbatorilor de iarna, potrivit impresarului actritei, citat de presa germana.

"Este adevarat, cei doi s-au logodit in perioada Craciunului si sunt foarte fericiti”, a declarat acesta pentru publicatia germana Bunte.

Povestea de dragoste a celor doi a inceput in anul 2007, in timpul filmarilor la drama biografica Control. Riley a jucat rolul solistului formatiei Joy Division - Ian Curtis, iar Lara a interpretat-o pe jurnalista Annik Honore.

Nascuta in Bucuresti, Alexandra Maria Lara s-a mutat cu parintii in Germania la varsta de 4 ani si jumatate. A terminat studiile la Liceul Francez din Berlin dupa care a urmat cursuri de actorie la Theaterwerkstatt Charlottenburg din 1997 pana in 2000.

Lara a devenit cunoscuta romanilor in 2007, dupa ce rolul din Tinerete fara tinerete, regizat de Francis Ford Coppola. Lara a mai aparut in filmul I really hate my job, alaturi de Oana Pellea si Neve Campbell.

Urmareste trailerul filmului Control, cu Alexandra Maria Lara si Sam Riley

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea