Showbiz

#alte-genuri #dance #alexandra ungureanu #crush #radu #sorin #filmari #copii #joc #clasament #top #mtv #monden

Alexandra & Crush prezinta "Euro Top 20" de pe tobogan

Alexandra Ungureanu si baietii de la Crush au avut parte de o experienta inedita. Invitati sa prezinte editia din 23 aprilie a „Euro Top 20” de la MTV, artistii s-au distrat pe cinste la un loc de joaca pentru copii, potrivit unui comunicat de presa. 

Alexandra, Radu si Sorin (Crush) au prezentat astfel piesele incluse in clasamentul respectiv in timp ce se dadeau pe tobogane sau sareau intr-o piscina plina cu bile.

“A fost una dintre cele mai vesele si nonconformiste filmari pe care le-am avut. Asta se datoreaza, evident, si locatiei care i-a facut pe colegii mei , Radu si Sorin (Crush) sa se manisfeste mai putin sobru decat de obicei si sa scoata la suprafata cate putin din copiii din ei.”, a povestit Alexandra.

„S-au tras si cateva duble, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, unul dintre noi 3 tot se dezechilibra pe gonflabile si iesea din cadru subit:). Sunt convinsa ca si echipa MTV s-a distrat de minune, testand odata cu noi toboganul, piscina cu bile si bouncerul in care am facut concurs de sarituri”, a mai adaugat artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea