Showbiz

#alexander skarsgard #true blood #extraterestri

Alexander Skarsgard - de la True Blood la batalii cu extraterestri

Chiar daca nu a pus mana pe rolul lui Thor, desi a ajuns in etapa finala a castingului, Alexander Skarsgard, interpretul vampirului Eric din serialul True Blood, va putea totusi sa vaneze extraterestri .

Collider anunta ca actorul a fost distribuit in rolul principal in noul film SF al regizorului Peter Berg. Pelicula se numeste Battleship, iar povestea se bazeaza pe un joc cunoscut despre formarea unei flote internationale care sa alunge extraterestri invadatori.

In film va Mai aparea alaturi de Alexander Skarsgard si Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine). Acesta va juca rolul fratelui mai mic al lui Skarsgard, cei doi fiind ofiteri de marina. Battleship va avea premiera pe 18 mai 2012.

Actorul este, de asemenea, atasat proiectului Melancholia al lui Lars von Trier, precum si remake-ului Straw Dogs. In curand il veti putea vedea pe Alexander Skarsgard in sezonul 3 din True Blood la HBO.

promo sezon 3 True Blood:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea