Showbiz

Alex prezinta Romanian Music Awards 2009

Alex va fi gazda celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, aflate in acest an la cea de-a saptea editie, care aduc pe scena de la Craiova cele mai mari nume ale muzicii autohtone, potrivit comunicatului de presa remis de organizatori.

Astfel, pe 6 iunie , capitala Olteniei va gazdui editia Romanian Music Awards 2009, in cadrul careia artistii romani vor fi rasplatiti pentru rezultatele obtinute in ultimul an. Alex va fi unul dintre amfitrionii show-ului ce se va intinde pe mai bine de 3 ore. Artistul este castigatorul celui mai bun website si al premiul special „Highest Climber” al editiei din 2008 de la Iasi a Romanian Music Awards .

“Este o onoare si o placere pentru mine sa prezint premiile, iar placerea se dubleaza pentru ca Romanian Music Awards au loc anul acesta in orasul meu natal. Ma bucura sa fiu atat de implicat intr-un show de asemenea anvergura si sper sa multumesc pe toata lumea si sa facem un show de neuitat. Anul trecut am trait o experienta foarte frumoasa, care sper sa se repete si in acest an”, a declarat Alex Velea.

La editia din 2009 a acestor premii, Alex este nominalizat la sectiunile “Best Male” si “Best Pop”.

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro incepand cu 13 mai si pana pe 6 iunie. Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea