Showbiz

#mamaia #28 august 2008 #shaggy #concert #recital #alex #alte-genuri #hip hop

Alex canta in deschiderea concertului lui Shaggy


Alex "Yamasha" va incalzi scena pentru superstarul jamaican Shaggy, care va concerta pe pe 29 august, pe plaja Hotelului Mamaia.

Pentru ca Alex a amestecat, pe primul sau album, R&B-ul cu hip hop-ul si cu pop-ul este o alegere inspirata pentru a canta inaintea simpaticului Shaggy, mai ales ca a flirtat cu o multime de alte genuri muzicale prin colaborarile sale cu Anda Adam, Connect-R , Matteo, C.I. A, Sisu& Puya, Mandinga sau Anna Lesko.

Daca vreti sa ii vedeti pe cei doi, puteti sa va cumparati bilete de pe net, mai precis de pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro sau din reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, ori de la punctele de vanzare Eventim din hypermarketurile Carrefour si magazinele Germanos, pretul lor fiind de 55 RON. Exista si niste tichete mai speciale, Biletele Golden Ring, care ofera vizibilitate maxima in fata scenei, la pretul de 75 RON, insa acestea sunt limitate.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea