Showbiz

#it's complicated #gol #fund #dublura #alec baldwin

Alec Baldwin are dublura pentru... fund

Alec Baldwin se pare ca nu are incredere in propriul corp. Actorul a refuzat sa apara gol intr-o scena din noul sau film, It’s Complicated, scrie digitalspy.co.uk.

Baldwin nu a vrut sa-si descopere posteriorul in fata camerei, chiar daca era vorba de o scena de sex alaturi de Meryl Streep. Astfel ca, in ciuda faptul ca se lauda cu un sezut “minunat”, actorul a tinut neaparat sa apeleze la o dublura ...de fund pentru pacatosul cadru.

Incercand sa explice alegerea lui Baldwin, regizoarea comediei, Nancy Meyers a spus pentru USA Today : “Mi-a spus ca are un fund frumos, dar tot nu vrea sa apara gol”.

Colega de platou a lui Baldwin, Meryl Streep, nu a avut nicio problema in a renunta, partial ce-i drept, la haine, celebra actrita declarand ca va continua sa joace in scene de sex atat timp cat sunt autentice .

Comedia It’s Complicated urmareste povestea unei femei trecute de prima tinerete care are o aventura cu fostul sot. Filmul va avea premiera in Romania pe 12 februarie.

Urmareste trailerul filmului It’s Complicated:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea