Showbiz

#clasament #coldplay #carla bruni #alte-genuri

Albumul Carlei Bruni se vinde ca painea calda

Albumul de debut al Carlei Bruni Sarkozy s-a vandut ca painea calda. La doar o saptamana de la lansare, artista s-a clasat pe prima pozitie in topul artistilor cu cele mai bine vandute materiale discografice din Franta, potrivit Mediafax.

 

Albumul Carlei Bruni, „Comme si de rien n`etait”, a fost foarte bine primit de public, mai ales ca materialul este primul lansat de la oficializarea relatiei sale cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy.

Carla Bruni l-a detronat pe Coldplay   

O companie specializata in vanzarile de albume din Franta, SNEP, a informat ca din 13 iulie, LP-ul Carlei ocupa pozitia 1in clasamentul celor mai bine vandute albume, detronandu-l pe Coldplay cu al sau LP, „ Viva la vida”.

 

Majoritatea versurilor de pe discul lui Bruni vorbesc despre dragoste si trecerea timpului, unele dintre ele referindu-se in mod special la relatia cu actual ei sot.

Veniturile obtinute din vanzarile LP-ului vor fi donate  

De asemenea, prima doamna a marturisit ca veniturile obtinute de pe urma noului album vor fi donate unor cauze umanitare.

 

Carla Bruni-Sarkozy este un fost model, de origine italiana, mostenitoare a unei familii instarite, ce a devenit cu cateva luni inainte sotia lui Nicolas Sarkozy, presedintele actual al Frantei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea