Showbiz

#lansare #album #colaborare #2pac #notorious b.i.g. #hip hop

Album nou 2 Pac, proaspat scos de la naftalina


Desi au trecut aproape 13 ani de la moartea lui 2 Pac , fanii acestuia vor putea cumpara un nou disc cu piese inedite cu rapperul american, informeaza Vibe.com.

Albumul intitulat“One Nation” a fost inregistrat in 1996 si se dorea a fi un material menit sa aduca pacea in conflictul dintre rapperii din East Coast si cei din West Coast.

Pe disc se regasesc colaborari cu Tha Outlawz, Snoop Dogg, Busta Rhymes , Greg Nice, Big Daddy Kane. O mare supriza o constituie colaborarea cu Notorious B.I.G., dusmanul de moarte al lui 2 Pac.
 
Dupa asasinarea lui 2 Pac din septembrie 1996, materialul a fost tinut la pastrare timp de cativa ani. In cele din urma, drepturile asupra celor 18 piese au fost cumparate de A.E.G. Albumul este programat sa apara pe20 martie , urmand sa fie comercializat pe iTunes.

Potrivit Guinness Book of World Records, 2 Pac este rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume: peste 75 de milioane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea