Showbiz

#dance #albnegru #charism #single

AlbNegru revine cu single-ul “Charisma”

Trupa AlbNegru revine in atentia publicului cu noul single Charisma, informeaza casa de discuri Cat Music . Piesa a fost compusa de Connect-R si Chris Mayer , iar textul a fost scris de Connect-R.

Noul single inseamna pentru AlbNegru si o noua directie in cariera lor muzicala. “Schimbarea este bine gandita si din ceea ce se vede pana in momentul de fata este binevenita pentru ca posturile radio o difuzeaza destul de mult, fapt ce ne bucura. Aveam nevoie de aceasta gura de oxigen si iata ca piesa Charisma a venit la momentul oportun. Am apelat la 2 compozitori in voga, Connect-R si Chris Mayer in care avem mare incredere si cu siguranta vom continua colaborarea cu ei.”, spune Kamara.

La noua piesa s-a lucrat aproximativ 3 saptamani, acest interval incluzand procesul de creatie, inregistrarea. Pentru aceasta piesa s-a filmat si un videoclip, regizat de Dan Petcan.

“Videoclipul s-a filmat in 2 etape. Pe 3 februarie ( 14 ore ) si pe 14 februarie (10 ore). Ne-am petrecut Ziua Indragostilor la filmare, noroc ca eu am fost toata ziua cu Ramona si am sarbatorit muncind artistic. Scenariul e simplu, noi ratacim intr-o lumea ireala unde intalnim trei fete si intram in realitatea lor pentru a trai anumite fantezii. Fetele sunt total diferite: una este sexy si indrazneata, a doua e copilaroasa si jucausa si a treia e mai nebunatica”, a declarat Kamara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea