Showbiz

#madonna #concert #anulat #stick and sweet

Al doilea concert anulat al Madonnei

Madonna a anulat concertul pe care urma sa-l sustina pe 20 august in Ljubljana, Slovenia, din cauza unor probleme de logistica , a declarat vineri impresarul artistei, potrivit hollywoodreporter.com.

Desi organizatorii concertului au negat aceste zvonuri, presa locala sustine ca Madonna a refuzat sa cante datorita vanzarii slabe a biletelor.

Acesta este al doilea concert din cadrul Sticky and Sweet Tour pe care Madonna il anuleaza. Primul, care ar fi trebuit sa aiba loc in partea de sus a orasului francez Marsilia, a fost anulat dupa ce scena pe care artista urma sa cante s-a prabusit si a omorat doi muncitori.

Presa din Slovenia a scris ca promoterii au fost nevoiti sa anuleze concertul din moment ce s-au vandut doar sapte mii de bilete din 63 de mii.

Conform reprezentantilor oficiali ai turneului, aceasta anulare nu va afecta niciunul dintre celelalte concerte programate in luna august.

Pe 26 august, Madonna va ajunge pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment Vodafone Best Music ce va avea loc in Parcul Izvor din Bucuresti.

Madonna - Die Another Day

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea